Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
|
Nery Moderátor

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 11:17 am Předmět: |
|
|
jistěže ano,bez UV záření není schopen vůbec D vitamín využít. _________________ (-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat ! www.nery.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peri
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 8:47 am Předmět: |
|
|
Jako svícení používám tu spirálovou žárovku od Exoterry Repti Glo 5.0 26W.
Doporučil mi ji chovatel od kterýho mám chamíka. Prý jim svítí tímhle 12 hodin. A chamík už příjímá potravu vcelku s chutí. vždycky kus před něj dám hmyz pinzetou a hned jde po něm. Takže nechutenstvím netrpí. Dalšího vzorku trusu jsem si nevšiml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peri
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 9:20 am Předmět: |
|
|
Tak právě vykonal další potřebu Trus drží krásně pohromadě a nijak výrazně nezapáchá. Tedy asi na 10cm trochu ano. Řekl bych že trochu jak od psa nebo člověka...přibližně. Ale opravdu je to cítít až takhle n atěsnou vzdálenost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dobby

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
Peri napsal: |
Tak právě vykonal další potřebu Trus drží krásně pohromadě a nijak výrazně nezapáchá. Tedy asi na 10cm trochu ano. Řekl bych že trochu jak od psa nebo člověka...přibližně. Ale opravdu je to cítít až takhle n atěsnou vzdálenost. |
To tu budes psat, kdy tvoje zvire vykona potrebu?Tedka jsem byl se psem a neveril bys tomu, ze muj pes ji venku vykonal taky, dokonce to taky trosku zapachalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peri
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
Nene nebudu. To jen ty začátky. případně se omlouvám za nevhodné příspěvky a s dalšími výkony se už chlubit nebudu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|