Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
|
gegebait
|
Zaslal: po leden 25, 2010 6:14 pm Předmět: pozadí |
|
|
Hi all mám dotaz chystám se na pozadí pro gekona ale nevím čím přilepit štěrk písek drobné kameny apod. chcu vyzkoušet lepidlo na polystyrén ale nechci riskovat popřípadné problémy. myslíte že by to molo jít? popřípadně čím ste lepili stěnu vy? _________________ 50% mládeže tvoří optimisti..... zbytek nemá na drogy... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nery Moderátor

|
Zaslal: po leden 25, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
dá se použít ledacos, epoxid, hodně se použvá lepidlo na dlažbu,beton,silikon atd... _________________ (-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat ! www.nery.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Site Admin

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 10:20 pm Předmět: |
|
|
Zkousel jsem silikonem prilepit pisek, ale moc se to nepovedlo. Vysledek byl trochu prilepeneho pisku a "spinavy" silikon. Se sterkem by to mozna slo lip.
Pak jsem zkousel beton + pisek a druha vrstva vodeodolny bezbarvy lak + pisek a vysledek vyborny. (viz fotogalerie terarii http://www.arachnomania.cz/fotogalerie_teraria_druh.php?druh=Jaroslav%20Dobias) _________________ Aby se člověk nezbláznil, tak musí být blázen. (popřípadě letadlo) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Saša
|
Zaslal: po prosinec 27, 2010 6:54 pm Předmět: |
|
|
Mě se nejvíc osvědčil Eprosin (dnes se to jmenuje Eprokit), co je v prodejnách Barvy - laky k dostání tak okolo kila za nejmenší balení. V nejjednodušší variantě 3D to stačí špachtlí v přiměřené vrstvě rozetřít rovnou na sklo nádrže, zasypat pískem a nechat pár hodin zatvrdnout a projistotu osprchovat. A je hotovo. Mám to bez nejmenších problémů (přes dvacet let) i v akváriu, takže ani nějaká dlouhodobá toxicita nehrozí. Navíc to udrží i docela velké kameny, což by se ale samozřejmě nemělo moc pokoušet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|