Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
|
silent
|
Zaslal: so leden 10, 2009 4:07 pm Předmět: Heterometrus petersi |
|
|
Ahoj, na burze jsem obevila tohodle krasavce ve druhem svleku. Teď tápu po internetu a hledam nejake podrobnosti a nic najit nemuzu. Kdo mi neco poradi? (Doma ho jeste nemam) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nery Moderátor

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 1:32 pm Předmět: |
|
|
Obecně se dá říct Heterometrus jako Heterometrus - je to většinou podobné,hledej jiné druhy rodu. _________________ (-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat ! www.nery.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ripley
|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
Zdravím.Měl bych dotaz k tomuto druhu/rodu.Koupil jsem tři adult kusy z odchytu.2 samice + 1 samec.Týden jsem je měl každý kus zvlášť v krabičce a krmil je.Tohle mi bylo doporučeno prodejcem,než je dám společně do terária.Nyní jsem se pokusil je dát všechny tři do terária 20x20x30(v.d.š.) a ihned se samice začali napadat.Samec byl pasivní.Raději jsem jednu ze samic odebral.Byla by nějaká rada?Předem díky za info. _________________ Nikdo není dokonalý. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nery Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 17, 2011 10:36 pm Předmět: |
|
|
ani snad ne...možná ještě víc vyžrat, větší terárko a hodně úkrytů... _________________ (-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenaluna
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
czspeaker
.jpg)
|
Zaslal: po duben 16, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma, ale potřeboval bych poradit s určením pohlaví H. petersi. Domnívám se, že se jedná o samečka.
http://czspeaker.rajce.idnes.cz/H._petersi
Děkuji.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nery Moderátor

|
Zaslal: po duben 16, 2012 2:12 pm Předmět: |
|
|
tenhle druh jsem ještě neměl, tak netucha, podle podvozku mám problémy i s impíkama... _________________ (-(-(-_-)-)-)
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pokora
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
Zdravím chtěl bych se zeptat znalejsich, je u H. petersi běžné, že se zakopou pod zem?
Celkem jsen se vyděsil, chovám je "už" 5 měsíců a tohle mi provedli cca 3 dny zpět. Docela jsem se lekl, jestli mi neutekli a pak jsem je našel zakopané pod vrstvou substrátu. Vůbec nevylezaji ven, tak nevím nemůže jít třeba o svlek?
Rostou mi zdárně, teplota jim neklesne pod 24 stupňů a jedinci jsou ve 3 svleku podle prodejce.
Díky za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nery Moderátor

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 4:17 pm Předmět: |
|
|
Nu je to běžný, můžou tam hledat vlhkost, nebo chtějí klidnou noru ke svleku. _________________ (-(-(-_-)-)-)
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pokora
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
Aha takže je možné, že se tam bude odehrávat svlek? Na povrchu se co vím neukazují vůbec. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|