Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
|
NOD

|
Zaslal: pá leden 27, 2006 5:03 pm Předmět: Jaký druh! :((( |
|
|
Ahoj,můj kamárád hlídá jinému kamarádovi plaza a neví co to je(ten majitel ví jak se jmenuje alo on ne) a ten plaz mu "flusnul" na džíny fialový svinstvo a ono to nijak nejde dolů.Nevíte o jaký druh plaza jde???Díky moc! _________________ "Když zemře jeden člověk, je to tragédie, když zemře milion lidí, je to statistika." - J.V.Stalin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desteros

|
Zaslal: pá leden 27, 2006 5:36 pm Předmět: Re: Jaký druh! :((( |
|
|
NOD napsal: |
Ahoj,můj kamárád hlídá jinému kamarádovi plaza a neví co to je(ten majitel ví jak se jmenuje alo on ne) a ten plaz mu "flusnul" na džíny fialový svinstvo a ono to nijak nejde dolů.Nevíte o jaký druh plaza jde???Díky moc! |
To jsem se zas pobavil! "fialový svinstvo" ..to má být jako co?
Kdyby jsi napsal aspon základní popis jak ten plaz vypadá,jeho velikost a jiný důležitější věci než fialový svinstvo,tak by se ti pak možná dalo aji pomoc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NOD

|
Zaslal: pá leden 27, 2006 6:11 pm Předmět: Re: Jaký druh! :((( |
|
|
Desteros napsal: |
Ahoj,můj kamárád hlídá jinému kamarádovi plaza a neví co to je(ten majitel ví jak se jmenuje alo on ne) a ten plaz mu "flusnul" na džíny fialový svinstvo a ono to nijak nejde dolů.Nevíte o jaký druh plaza jde???Díky moc! |
To jsem se zas pobavil! "fialový svinstvo" ..to má být jako co?
Kdyby jsi napsal aspon základní popis jak ten plaz vypadá,jeho velikost a jiný důležitější věci než fialový svinstvo,tak by se ti pak možná dalo aji pomoc. |
No,to svinstvo je asi jed.Jaké druhy plivou fialový jed?? _________________ "Když zemře jeden člověk, je to tragédie, když zemře milion lidí, je to statistika." - J.V.Stalin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wattie Moderátor

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
NOD

|
Zaslal: čt únor 09, 2006 6:06 am Předmět: Re: Jaký druh! :((( |
|
|
wattie napsal: |
To si děláš srandu,ne?  |
Co?  _________________ "Když zemře jeden člověk, je to tragédie, když zemře milion lidí, je to statistika." - J.V.Stalin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
t3rror
.jpg)
|
Zaslal: po březen 05, 2007 5:44 pm Předmět: |
|
|
nevím teda o tom že by nějaky plaz plival fialovy jed.....i když vlastně nějaka kobry ho fluše ale pochybuji že ji máš doma.... _________________ T3RRoR-ist
http://www.terroramajky.estranky.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Freya

|
Zaslal: po březen 05, 2007 10:50 pm Předmět: |
|
|
To se ptáš proto, abys zjistil, jestli to z těch džín půjde dolů? Omlouvám se za nekonstruktivní příspěvek, ale tohle vlákno je fakt perla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wattie Moderátor

|
Zaslal: po březen 05, 2007 11:00 pm Předmět: |
|
|
Freya napsal: |
To se ptáš proto, abys zjistil, jestli to z těch džín půjde dolů? Omlouvám se za nekonstruktivní příspěvek, ale tohle vlákno je fakt perla  |
Máš bod... . Hlavně pozor, aby si zas někdo nestěžoval, že ho zesměšňujeme. Takže pro všechny dotčené- je to jen legrace  _________________ S pozdravem Michal Toráň..... www.arachnomania.cz , www.arachnomania.com , www.punkmusic.xf.cz , www.arachno.estranky.cz , www.firecl.estranky.cz . Jsem členem- www.pamatky.ceskalipa.org |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iverson Moderátor

|
Zaslal: po březen 05, 2007 11:10 pm Předmět: |
|
|
No legrace je to hlavně proto, že někteří reagují na příspěvek z loňskýho února... Za tu dobu ty džíny už dávno neexistují a možná i ten had je po smrti....  _________________ "Učit se, učit se, učit se..." - V. Krejčí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
t3rror
.jpg)
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KornouteQ