Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
|
triskar
|
Zaslal: po leden 14, 2008 12:24 pm Předmět: |
|
|
diky za odkaz,uz jsem tu stranku videl. _________________ triskar |
|
Návrat nahoru |
|
 |
epikrates
.jpg)
|
Zaslal: po leden 14, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
Tak zrovna takhle bych si terárko pro Tarentoli nepředstavoval Na fotce tam sou agamy vousatý a potřebujou úplně jiný podmínky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
triskar
|
Zaslal: po leden 14, 2008 3:32 pm Předmět: |
|
|
Tak terarko je hotove,uf to byla drina,necham ho tak 14dni v provozu at vychytam chyby.ale mam takovy mensi problem,terarium bude do 15.3 ladem,tarentoly mam zamluvene az na ostravskou burzu,takze kdyby tu byl nekdo z Ostravy a okoli kdo je prodava,nebo o nekom vite,tak prosim o kontakt.diky _________________ triskar |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Waver Účet zablokován
.jpg)
|
Zaslal: po leden 14, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
epikrates napsal: |
Tak zrovna takhle bych si terárko pro Tarentoli nepředstavoval Na fotce tam sou agamy vousatý a potřebujou úplně jiný podmínky.  |
no jo  _________________ " Kto chce s vlkmi žiť, ten musí s vlkmi zpievať " Jinak na to nemá.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Site Admin

|
Zaslal: po květen 11, 2009 3:00 pm Předmět: |
|
|
Nery napsal: |
jo jinak vydržej skorem všechno, mam je puštěný volně po baráku a takovy 3-6ks vyrostlo fakt mega a už tu sou tak 2roky  |
Jak to delas, ze ti nezdrhnou ven? Uz jsem nad tim taky premyslel, ale pocitam, ze by se mi tu drzeli jen v zime. Pres leto porad nekde otevrene okno/dvere to by byl myslim fofr, jak by bejali po baraku venku.
A nacpat vsude pletivo do oken se mi kvuli tomu nechce.  _________________ phpbb:phpinfo() |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nery Moderátor

|
Zaslal: po květen 11, 2009 11:12 pm Předmět: |
|
|
mno je pravda že my fšade sítě proti mouchám dáváme(jak má člověk v baráku dobytek mouchy by ho sežraly)
Tihle se nejspíš postupně navzájem vraždí, sou to mrchy a hlavně strašně dělaj po stěnách, dřív sem měl několik ks "Cosymbotus platyurus" a ti dokonce žili za topenim u otebvřeneho balkonoveo vchodu a ven nikdá neutekli. _________________ (-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat ! www.nery.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|