Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
|
Zeek

|
Zaslal: st duben 23, 2008 9:51 pm Předmět: Boa constrictor - zahrabávání |
|
|
Zdravím. Můj Boa constrictor (cca 130 cm) se neustále zahrabavá do lignocelu. Vetinou mu jde videt jenom hlava, někdy ani to ne. S chovem hadů ještě nemám zkušenosti tak by mě zajímalo co dělám špatně. Myslel sem že na to má vliv teplota v teráriu, ale zahrabává se ůplně vždycky. Mám ho doma týden, tak mě napadlo jestli to prostě jenom není stresem z nového prostředí a potřebou úkrytu _________________ Miluji přírodu! Zvláště když má míry 90-60-90. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
epikrates
.jpg)
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
je to vcelku normální,chtělo by to nějaký ukrýt a pak toho nechá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zeek

|
Zaslal: čt duben 24, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
no ma tam nejakej kamen a umelou kytku. Dneska se po par dnech odvazil ven a lezi ve vode. tak snad uz to bude dobry _________________ Miluji přírodu! Zvláště když má míry 90-60-90. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wattie Moderátor

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zeek

|
Zaslal: pá květen 02, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
myslím že teplotou to není, jelikož se zahrabává nezávisle na tom jestli jede vyhřívání nebo ne... _________________ Miluji přírodu! Zvláště když má míry 90-60-90. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
misasevc

|
Zaslal: ne květen 11, 2008 7:11 pm Předmět: |
|
|
ahoj...ja mam hroznýše už poměrně dlouho a pokaždý jsem je chovala v terárku, kde byl jako podklad písek...taky bych řekla že to může být tou teplotou ale nevím...já mám v terárku topný kabely a vyhřívanou i vodu a se zahrabáváním problémy nemám... jinak přeju úspěšný chov! mici:wink: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|